BJUVSWEEK - POLISEN Rättad version- Klockan 00.50 natten till lördagen gick larmet hos polisen om en explosion vid en fastighet i centrala Billesholm. Vid 01.30-tiden inträffade en skjutning mot en bostad i centrala Bjuv.

Polisen utreder just nu händelserna var för sig även om det bland allmänheten spekuleras om ett samband. Än har dock inga uppgifter om vad som ligger bakom dåden framkommit.

I Billesholm var det herrfrisörsalongen på Storgatan som utsattes för en explosion. Fönster krossades, brand uppstod och själva fastigheten ska också ha tagit skada enligt polisuppgifter till Expressen. I lägenheten ovanpå befann sig åtta personer. Många både i byn och långt utanför hörde smällen.

En stund senare i Bjuv I Bjuv ringde de boende i den beskjutna lägenheten, som ligger på Hantverkaregatan, själv efter polis. Inga personer uppges ha skadats i samband med de två händelserna.

Tidigare sprängningar i Billesholm
Vän av ordning drar sig till minnes två tidigare sprängningar i Billesholm. En för några år sedan på Torggatan och den senare hos Husvagnsdepån på Fibergatan/Ljungsgårdsvägen. Någon förklaring till dessa har aldrig framkommit till allmänheten. Förhoppningsvis finner polisen denna gång förövarna på Storgatan.

Mrg


Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.