POLISEN  Under torsdagen anmäldes olika brott som inträffat i Bjuvs kommun till polisen. En påkörning, ett inbrott och ett hot och ofredande.
En flicka i tonåren blev på torsdagen påkörd vid ett övergångsställe vid Höstgatan/Gunnarstorpsvägen, Bjuv, av en man i en personbil. Föraren iakttog inte väjningsplikten mot gående utan körde på flickan, som dock inte fick så omfattande skador att ambulans behövde tillkallas.

 

 

På Västergatan i Billesholm anmäldes ytterligare ett inbrott i ett källarförråd. Det ska ha skett någon gång mellan lördag 19 september och torsdag 24 september. Tjuven fick med sig fiskeutrustning för cirka 4 000 kronor samt ett prydnadsgevär av äldre modell, som inte är skjutbart.

I centrala Bjuv hotades en butiksinnehavare av den man som tidigare innehaft samma butik. Det skedde på torsdagen vid 14-tiden och vittnen till händelsen fanns samtidigt i butiken. Mannen som tidigare drivit rörelse i lokalen anklagade den nuvarande innehavaren för att vara skuld till att han inte längre kunde vara kvar med sitt företag. En aggressiv ordväxling uppstod sedan och nuvarande innehavare har polisanmält händelsen till polisen eftersom han anser att den var hotfull.

Marianne Rönnberg Galmor


Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.