POLISEN För en tid sedan skrev vi om det medborgarlöfte som Åstorpsborna fått av polisen. Här är löftet kommunpolisen Bosse Blixt ger till Bjuvsborna.

I Åstorp lovade Polisen att patrullera runt stationsområdet och i centrum minst två gånger per vecka . I Bjuv blir det två fotpatruller som går vardagar – vid olika tider, enligt kommunpolisen. Syftet är förstås att öka tryggheten runt stationsområdet och i centrum.

Polisens medborgarlöfte till Bjuvsborna togs fram efter en medborgardialog som genomfördes av polisen under Bjuvskalaset 2015. Utifrån dialogen blev det tydligt att polisiär synlighet i form av fotpatruller och polisbilar är av stor vikt för de boende.

Medborgarlöftet är en del av den nya polismyndighetens sätt att arbeta. Det innebär att den lokala problembilden ska vara utgångspunkten för de mål polisen arbetar med lokalt och löftet till medborgarna ska vara navet i det arbetet.

Poliskontoret i Bjuv är öppet dagtid, vardagar. På kvällar, nätter och helger måste man istället vända sig till ledningscentralen via telefon 11414.

Marianne Rönnberg Galmor         Foto: Michael Svensson


Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.