POLITIK Det är med glädje jag och min kompanjon Lasse Nielsen nu kan berätta att vi från måndag den 30 maj fortsätter att livestreama mötena i Bjuvs kommunfullmäktige. Hoppas du är med oss då!
I drygt två år har vi, som ett viktigt komplement till tidningens skrivna innehåll, livestreamat från fullmäktigemötena. I början trasslade det med både bild och ljud men sedan länge är det historia och tittarskaran har liksom läsekretsen fortsatt att öka.

Att ensam hålla en hel tidning igång, som jag gjort i 10 år, stämmer dock en dag till eftertanke. Vilket konkret ledde till att jag i april bestämde mig för att lägga ner den rent nyhetsbaserade bjuvsnytt.se.

Stunden för eftertanke resulterade samtidigt i att jag bestämde mig för att vidareutveckla tidningen. Fördjupa innehållet. Namnet för det innehållet blev Bjuvsweek - på webben: bjuvsweek.se.

bjuvsweek.se är för tillfället under konstruktion. Vilket innebär att länken bjuvsnytt.se fortsätter att fungera. Också under den kommande sändningen den 30 maj från Bjuvs kommunfullmäktige. Från strax före klockan 19.00.

Om det verkar förvirrande med att bjuvsnytt.se ser ut att ligga kvar som vanligt så understryker jag en gång till att Lasse och jag just nu arbetar med vissa ommöbleringar etc. För att kunna presentera ett lite nytt utseende. Och Bjuvsweek.

Men det hindrar alltså inte livestreamingen.
Känn dig fortsatt välkommen! Gå in på bjuvsnytt.se så hamnar du rätt.
Marianne Rönnberg Galmor
Lasse Nielsen

 

 

Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.