Redaktionen på bjuvsnytt.se. Från vänster Mikael Nerberg, Marianne Rönnberg Galmor, Marianne Persson och Olivia Burducea.
 
NYHETER Den här veckan har du fått vårt reklamblad i postlådan och här har du oss – vi som gör den nya och enda riktiga lokaltidningen som bara handlar om Bjuv, Billesholm och Ekeby – alltså hela Bjuvs kommun!

Vi startade lokaltidningen och nyhetssajten www.bjuvsnytt.se för 8 månader sedan och tack vare sociala medier har antalet besökare sedan dess stadigt ökat.

Genom en traditionell annonskampanj hoppas vi nu ytterligare kunna vidga läsekretsen. Håll utkik efter vårt reklamblad när det dimper ner i din brevlåda någon av de närmaste dagarna – och välkommen in på sajten för att se vad vi erbjuder dig.

Så lyfter vi Bjuv
Vi arbetar för att främja det lokala. Vi på bjuvsnytt.se skäms inte för oss och vi jobbar aktivt för att Bjuv ska lyfta – både i invånarnas och omgivningens ögon. Och vi gör det på det sätt vi kan – nämligen genom att skriva och berätta om allt som händer här – både i det lilla och det stora formatet.

Vi tror seriöst att om alla vi som verkar lokalt på ett eller annat sätt i Bjuv, Billesholm och Ekeby stöttar varandra – så skapas ett liv och en sammanhållning som vi alla kommer att kunna glädjas åt.

Välkommen till bjuvsnytt.se och se på vilket sätt vi kan vara till nytta för varandra.
 

Redaktionens kontaktuppgifter hittar du här:

Marianne Rönnberg Galmor, chefredaktör och ansvarig utgivare, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mikael Nerberg, redaktör text och foto, E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Marianne Persson, annonsansvarig, tel: 0725 89 25 61

Olivia Burducea, fotograf, http://www.burducea.se/

 

(www.bjuvsnytt.seär del av det pressetiska systemet.)

 


Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.