BJUVS KOMMUN Idag den 23 december visar SVT:s Sydnytt ett inslag om bjuvsnytt.se, hur tidningen kom till och varför jag och kollegorna driver den. Missa inte att se det inslaget!

Att skriva en nyhet om sin egen verksamhet känns både ovant och konstigt. Men att Sydnytt m.fl. uppmärksammar vårt arbete är trots allt något vi är väldigt glada och stolta över och därför får det bli den här artikeln. På nyhetsplats. Sorry Tomten, men imorgon är det din dag!

Bjuvsnytt.se föddes ur ett behov, som både jag som grundare och en mängd boende i Bjuvs kommun, med tiden fått. De stora tidningarna i regionen har sakta men säkert lämnat bland andra Bjuvs kommun allt längre bakom vagnen. Och ungefär när bevakningen var nere på enbart den s.k. polisringningen - då gjorde undertecknad slag i saken och startade Bjuvs egen - och enda - lokala tidning - bjuvsnytt.se.

En rad duktiga fotografer och en och annan skribent har sedan anslutit sig. Fler och fler bjuvsbor som använder internet i sökandet efter bjuvsnyheter har sedan nu sex månader gått också hittat till vår sida. Besöksantalet är hela tiden i stigande, om man säger så.

Sydnytt är den tredje mediakanalen som hittar oss. I januari ska bjuvsnytt.se också presenteras för de journalister som bor och verkar i södra Sverige.

Vi har en strategi och saker och ting går enligt planerna.

Er alla härliga läsare vill jag och medarbetarna tacka stort och varmt! För med eller utan yrkeskunskap och entusiasm för uppgiften - utan er hade bjuvsnytt trots uppmärksamheten bland annat i media inte varit någonting.

Det är med glädje och stolthet vi överräcker denna lilla blygsamma första julklapp.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

 

Redaktionen på bjuvsnytt.se via

Marianne Rönnberg Galmor


Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.