FRITIDS HELA KOMMUNEN Bjuvs kommun har anställt en ny chef för fritidsgårdsverksamheten. Hans namn är Kent Andreasson och arbetar för närvarande i Helsingborgs kommun.

- Jag sökte tjänsten eftersom jag längtade efter att arbeta i ett sammanhang där vägen mellan idé och beslut är kort, säger Kent Andreasson.

- Att göra skillnad är viktigt för mig och har jag märkt att Bjuv är en kommun som är på gång, jag vill gärna vara med på den resan.

På gång? Hur menar du då?

Kent Andreasson förklarar att han tycker det idag i hans omgivning finns en annan ton när man talar om Bjuv. Jämfört med tidigare, då folk hade många ”åsikter” om kommunen, och då inte positiva.

- Jag kan som exempel säga att i Helsingborgs kommun, där jag för närvarande arbetar, har Bjuv tidigare om åren haft en negativ klang, säger Kent Andreasson. Men nu har något hänt.

- Tonen har helt enkelt ändrats för fler än jag har märkt att Bjuv nu är en kommun på gång. Det märks idag att Bjuv har en annan självkänsla och vilja till förändring.

Ljuva toner
Ahhh! Det där vill vi i Bjuv höra mer om.

- Gärna. Den nya attityden märktes också i uttryckssättet i annonsen, när jag sökte jobbet, fortsätter Kent Andreasson.

- Jag har tittat på annonser från Bjuv tidigare också men den här gången fanns det ett annat driv. Vilket jag tolkar som att förvaltningen också vill sända ut andra signaler än tidigare.

Kent Andreasson har arbetat i skolans värld sedan 1997, bland annat som lärare, rektor och utvecklingsledare i Helsingborgs stad.

- Fritidsverksamheten för barn och unga i Bjuvs kommun har oanade möjligheter, säger Kent Andreasson. Jag vill få naturen, kulturen, föreningslivet och flera kreativa krafter att samverka för att erbjuda den allra bästa fritiden för barn och unga.

Kent Andreasson räknar med att kunna tillträda sitt nya jobb i Bjuv i maj månad.

Marianne Rönnberg Galmor 


Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.