Avpublicerade
SIBYLLAUPPRORET BJUV Politikerna i Bjuv har tagit intryck av den allmänna opionionen och är nu öppna för att Nikolaos Pechlivanidis ansöker om en ändring i detaljplanen som skulle göra det möjligt för honom att stanna kvar med sitt gatukök på den plats det alltid stått.

- Jag har idag träffat de tjänstemän som arbetar med frågan om huruvida mitt gatukök kan få någon form av fortsatt tillstånd att stå där det står nu, säger Nikolaos Pechlivanidis.

- Vad jag förstår har politikerna helt enkelt tagit intryck av den starka folkopinion som uppstått sedan det blev känt att kommunen bestämt att jag skulle flytta, fortsätter han. Idag har jag ju 1 220 namnunderskrifter på protestlistorna som folk skapat och lagt ut.

"Jobbar för fullt"
Gulistan Batak, chef för byggnadsförvaltningen, bekräftar att samtal pågår med ND om att hitta en lösning som gagnar både kommunen och honom. På tisdagen träffade hon Nikolaos Pechlivanidis men vad som avhadlades och eventuellt bestämdes vill hon inte gå in på.

- Vi har tagit reaktionerna på stort allvar, säger hon. Vi har gjort avvägningar mellan olika alternativ och vi jobbar för fullt för att hitta en bra lösning. Som samtidigt ligger i fas med Visions Bjuvs intentioner om ett levande centrum med både affärslokaler, bostäder, cykelstråk och mycket annat, avslutar Gulistan Batak.

Marianne Rönnberg Galmor

 

 

 


Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.