FLYGET Inrikeslinjen Stockholm Bromma-Ängelholm Helsingborg återlanseras. Det står klart nu när flygbolaget BRA börjar flyga större delen av sina inrikeslinjer igen huvudsakligen till och från Stockholm Bromma Airport med start den 12 maj.

Som delägare i flygplatsen Ängelholm-Helsingborg kan det kanske vara värt att uppmärksamma att BRA nu återupptar sina flygningar.

- Det här är en dag vi har sett fram emot länge och det vet vi att våra kunder också har gjort. Många är vi som längtat efter att träffa nära och kära, resa iväg på semester och genomföra de viktigaste affärsmötena öga mot öga och nu är det äntligen dags, säger Ulrika Matsgård, kommersiell chef på flygbolaget BRA.

- Ängelholm Helsingborg är en av våra huvuddestinationer sen många år och det är en självklarhet att det blir en av de första flygplatserna vi börjar flyga till nu efter pandemin, fortsätter Ulrika Matsgård.
BRA börjar flyga linjen i maj med tre dagliga avgångar.

Det är bara början lovar flygbolaget som säger att man kommer att öka trafiken i takt med att efterfrågan kommer tillbaka och vara flexibla och snabba med att addera avgångar, och kanske till och med fler Skånelinjer, för att möta kundernas behov.

MRG


Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.