MITT BJUV - DEBATT Christel Hedlund förtroendevald politiker i Bjuvs kommun kommenterar mig på ett flagrant kränkande sätt i Gruppen ” Det händer i Bjuv ” på Facebook.

När jag yttrar mig om Bjuvs kommuns inlägg om VMA-systemet i kommunen där jag skriver att de har noll koll på vem som har ansvar. Då skriver Christel ( Alias Crillan Hedlund ) i tråden ” Claes-Göran Nilsson undrar bara om du kan något annat än att gnälla på kommunen och undrar lite , varför flyttar du inte ifrån denna kommun om den är så dålig”.

Tycker du att du är en bra förebild med att svara/bemöta en kommuninnevånare så som du gör Christel Hedlund? Tycker att du ska be om ursäkt till mig för detta mycket dåliga sätt.

Om inte så lämna då dina uppdrag i kommunen snarast och lämna över till en som kan uppföra sig med respekt för folk som använder sin demokratiska rätt att yttra sig i samhället.

Claes-Göran Nilsson

(Christel Hedlund (SD) är ordförande i Kultur och Fritidsnämnden i Bjuvs kommun. reds.anm.)

CHRISTEL HEDLUND SVARAR " Ja jag uttryckte mej olyckligt och kan bara be om ursäkt för det. Vad gäller VMA så har kommunen bett MSB om att få detta till både Billesholm och Ekeby, men det är upp till dom att både avgöra och bestämma, inte kommunen. Mvh Christel Hedlund

Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.