Avpublicerade

SPORTLOVET Sportlovet i Bjuvs kommun det här året låter spännande. Förutom de kanske lite mer "traditionella" aktiviteterna på t.ex. Skolhänget i Billesholm så ordnar Bjuvs fritidsgård danskurs. Medan man i Ekeby fokuserar på kreativitet med exempelvis fotografering, målning och skulptering.

Spännande låter det att testa geocaching - eller fritt översatt skattjakt. Inte så barnsligt som det låter. Se filmen här så förstår du vad det går ut på. Man borde kanske börja skolan igen bara för att få vara med och testa?

 

{source}<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1YTqitVK-Ts" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

 

Passar inte det din smak så erbjuder Bjuvs kommun och Norra Vrams skytteföreningen massor av aktiviteter för sportlovslediga barn och unga.

Här listar vi några av aktiviteterna under vecka 8:


Fritidsgårdar och Skolhäng

På Skolhänget i Billesholm kan man testa geocaching. Vi lär oss grunderna och testar det praktiskt tillsammans utomhus. Den 22 februari kl 14. För den som känner för att dansa arrangerar Bjuvs fritidsgård danskurs den 25 februari kl 17. På Ekeby fritidsgård är kreativiteten i fokus och lovlediga kan testa på fotografering, målning och skulptering. Den 22, 24 och 25 februari på eftermiddagarna.


Biblioteken

Biblioteken i Billesholm, Bjuv och Ekeby visar alla filmen Boxtrolls. Den 24 februari kl 14 i Billesholm och kl 15 i Bjuv och den 25 februari kl 14.30 i Ekeby. Dessutom kan lovlediga teckna serier tillsammans med Helle den 23 februari kl 14 i Billesholm eller spela brädspel i Bjuv den 25 februari kl 15.
 

Simhallen

Simhallen i Billesholm håller extraöppet för lek och simning under sportlovet. Den 22-24 februari kl 10-13 håller vi öppet.
 

Prova på skytte med luftgevär

Norra Vrams Skytteförening bjuder in lovlediga att prova skytte med luftgevär. Instruktör finns på plats. Onsdagen den 24 februari kl 18 i Sporthallen, bredvid Bowlinghallen i Bjuv. Pris 10 kr.

Alla aktiviteter finns på www.bjuv.se/sportlov

MRG

Tipsa redaktionen

Har du något du något tips som du vill att vi skriver om på denna sida?

Skriv till: redaktionen@bjuvsweek.se

Skicka in ditt tips här »

Citera oss gärna men glöm inte ange källan.

För insänt men ej beställt material ansvaras ej.

Väder

 

booked.net

Om oss

Bjuvsweek
c/o Galmor
Fotbollsgatan 7
263 32 HÖGANÄS

Ansvarig utgivare för webbtidningen www.bjuvsnytt.se är Marianne Rönnberg Galmor.
Utgivaren är utsedd av Myndigheten för radio och tv.

bjuvsnytt.se och bjuvsweek.se  är del av det Pressetiska systemet.


E-post marianne@bjuvsweek.se

Annonsera på bjuvsweek.se. Tel: 0705725453 - Joseph Galmor.