INNEBANDY Idag söndag spelar A-laget i Vv84 sista seriematchen för säsongen. En ”vanlig” match – och ändå inte. Den här gången är siktet förutom på vinst nämligen också inställt på att hjälpa Barncancerfonden maximalt.
Mötet Vv84 från Bjuv och motståndarna från IK Stanstad i Staffanstorp äger rum i sporthallen vid Brogårdaskolan. På ytan kan det se ut som vanligt men är det ändå inte.

Den här gången handlar det nämligen om mer än innebandy. Nu siktar laget på att nå över 100-strecket vad gäller publik.

Och även om inträdet är gratis så räknar killarna med att intäkterna från caféet och lotteriet tillsammans med de pengar de själva skänker för varje mål de gör, samt publikens vilja att också skänka en slant till de behövande barnen, så hoppas de också att toppa resultatet rent ekonomiskt.

- För ett tag sedan kom jag och Philip Svensson, spelare i A-laget liksom jag själv och dessutom styrelseledamot, att prata om att vi skulle vilja göra den här avslutningsmatchen till något lite extra, säger Filip Rolf.

Gratis inträde
- Efter en stunds funderande kom vi så fram till att vi vill stötta Barncancerfonden. Konkret betyder det att vi imorgon bjuder publiken på inträdet. Dessutom går alla intäkterna vi får in från caféförsäljningen och lotteriet oavkortat till Barncancerfonden.

De i publiken som dessutom känner för att vara med och toppa resultatet med att själva skänka en slant till fonden, är givetvis välkommen att göra det, resonerar hela laget.

Siktar högt
Till en vanlig match kommer i regel en publik på 60-70 personer. Med detta lilla extra hoppas laget kunna toppa även besökssiffrorna:

- Idag hoppas vi nå över 100-strecket, säger Filip Rolf. Det vore kul för oss i laget och klubben men också för dem som behöver vårt stöd. Det är alltid roligt att kunna hjälpa andra, avslutar Filip Rolf.

Matchen idag söndag börjar kl 15.00 och spelas i sporthallen bredvid Brogårdaskolan.

Marianne Rönnberg Galmor